2023 április 12.-én megjelent a Season 3! A gyors iramú Gunfight mód a Call of Duty®: Modern Warfare® II játékhoz megérkezett, a 2v2 harc visszatérését jelzi. Szintén visszatér ebben a szezonban a Cranked Mode, egy akciódús team deathmatch élmény, ahol a kiesések gyorsabb mozgást, újratöltést és ADS-t tesznek lehetővé – miközben halálos visszaszámlálást jelölnek meg.

Most már négy többjátékos térkép érhető el. A Pelayo's Lighthouse és a Black Gold az epikus 6v6 játékmenethez készült, míg a Sattiq Cave Complex és a Rohan Oilfields jól használható Battle Maps.

Szállj szembe belső vetélytársaddal az új többszemélyes térképekkel, a Massive Resurgence megjelenésével, a Plunder és a Gunfight visszatérésével, valamint az ismerős riválisok debütálásával a szezon elején. . . Ezután készülj fel a Warzone rangsorolt játékra és még sok másra a szezon során!A WARZONE 2.0 ÁTTEKINTÉSE

- Hatalmas újjáéledés Eminent. A megjelenéskor akár 150 játékos is beugorhat a Resurgence-re az Al Mazrah-ban. Káoszra (és rengeteg XP-re) számíthatsz!
- Készülj fel a rablásra még egyszer. A csapatalapú, újraéledésre képes őrült harc a pénzért visszatér a 03. szezonban. Itt az ideje, hogy szintet lépj ezekben a Loadoutokban, és meggazdagodj – vagy meghalj a próbálkozással.
- Számos további új funkció a szezonban. A drónok átcsoportosítása eléri Al Mazrah-t; védje magát edzett lemezhordozókkal; szerezzen Perk csomagokat (szezonon belül); Az UAV tornyok megjelennek a Battle Royale-ban; és így tovább.
- A DMZ új szintet ér el. Hozz és vásárolj elemeket az új Barter rendszerrel; új szerződést és további küldetéseket vállal az új REDACT frakciótól; és bütykölj a csempészett munkapadodon, mielőtt szembeszállnál két új főnökkel, és beleesel egy [[REDACTED]-be).
- A rangsorolt játék a szezon közepén érkezik. A várva várt élmény lesz a próbaterep minden Warzone versenyző számára. Még mindig viszket egy kis verseny? Próbáld ki a World Series of Warzone-t™ április közepén!


A 3. szezont mindenki imádni fogja A Call of Duty®: Modern Warfare® II világában káosz uralkodik, a globális hatalmi harc a szemünk láttára zajlik. A Task Force 141 mélyen behatol az Urzikstan és Al Mazrah közötti halálos határvidékre, és felfedez egy interkontinentális ballisztikus rakétát, amelyet indításra készítettek elő. A határtól délre, Al Mazrah-ban a DZ feletti repülőgép lelövéséért felelős csoport még mindig szabadlábon van, mivel a hírszerzési jelentések szerint egy új feketehely és egy titokzatos létesítmény található a régióban. Eközben a DMZ veszélyes konfliktusa új szintre lép, mivel a Légió, a Fehér Lótusz, a Fekete Mous, a Korona és egy titokzatos újonc, a REDACT holtpontra jutott az Al Mazrah és az Ashika Island fontos stratégiai területeinek ellenőrzéséért - és a 21. épületben lévő titkokért. És most, hogy Alejandro és Valeria újra játékban vannak, csak egy dolog biztos: Ezt mindenki imádni fogja! Ez a Call of Duty: Modern Warfare II és a Call of Duty®: Warzone™ 03.2 0. szezonja, amely április 12-én jelenik meg minden platformon. Ebben a szezonban számíthatsz a Gunfight and Plunder visszatérésére, olyan további funkciókra, mint a DMZ Barter rendszere, egy legendás mesterlövész puska új gyártó alatt, a Warzone Ranked Play megjelenése, és egy új módja annak, hogy urald a Battle Pass AO-t az exkluzív BlackCell soraihoz csatlakozva. A Modern Warfare® II és a Warzone™ 03.2 0. évada április 12-én PT 10 órakor indul. Ez a szezonális frissítés április 12-én, csendes-óceáni idő (PT) szerint reggel 9 órakor lesz letölthető, a javítási jegyzetek pedig a frissítés letöltése és a szezon indulása között érkeznek.

A MODERN WARFARE II ÁTTEKINTÉSE Szerezd meg a duódat. A Gunfight négy pályával tér vissza, köztük az új Warzone 2.0 Gulag Blacksite-tal és a rajongók kedvenc Shipmentjével. Készülj fel arra, hogy bebizonyítsd, egy domináns Duó tagja vagy. Három 6v6 térkép, két csatatérkép helyszín. Száguldj Spanyolországba az új Pelayo's Lighthouse térképért, sötétedj el a Black Gold éjszakai térképpel, és maradj velünk egy újabb alaptérképen, amely kiegészíti az új többjátékos helyszínek trióját a szezon későbbi részében. Továbbá: két új csatatérkép a szárazföldi háborúhoz és az invázióhoz. Új különleges műveletek. A szezon későbbi részében a Defender: Hafid Port Special Ops küldetésben az ellenséges erősítések utolsó hullámai múltak felül; majd készülj fel egy új Raid epizódra.
Visszatér a tűzharc az MWII-re, új térképek Kiscsapatos, többfordulós ketreces mérkőzések. Az első duó, aki eléri a forduló győzelmi limitjét, győzedelmeskedik. A Call of Duty: Modern Warfare® (2019) kortárs klasszikusa és a Call of Duty®®: Warzone™ Gulag konfrontációinak előfutára, a Gunfight egy négyjátékos, duó a duó ellen játékmód, ahol véletlenszerű loadoutok és kis ketrecmeccs stílusú pályák diktálják a taktikai és gyors tempójú harcot. Azok számára, akik nem ismerik ezt a módot: Minden körben két duó jelenik meg a térkép mindkét oldalán, ugyanazzal a véletlenszerű loadouttal. Egy duó akkor nyer egy kört, ha nullára csökkenti az ellenfél duójának életerejét, vagy ha ez nem történik meg a köridőzítő lejárta előtt, akkor az első duó nyer, aki elkap egy túlórazászlót a térkép közepén. Döntetlenek akkor fordulhatnak elő, ha a duók ugyanolyan életerővel rendelkeznek, és a hosszabbítás zászlóját nem rögzítik a forduló hosszabbítási időszakának végén, amikor mindkét duó "körgyőzelmet" kap pontozási célokra. Az első duó, aki hat fordulót nyer, megnyeri a mérkőzést. Itt találsz egy csapattársat, és beugrasz, hogy szembenézz egy rivális duóval:


A térképforgatás bemutatása Sikátor: Valahol az Al Mazrah régióban egy kis piactér kiürül, miközben a sztrájkcsapatok készülnek bevonulni, forró fegyverekkel.

Feketeoldal: Kiképzőhely a háborús övezetbe visszatérni kívánó operátorok számára. Helye osztályozott. Tudj meg többet erről az új térképről, amely az új Warzone 2.0 Gulagként is szolgál Al Mazrah számára, ebben a bejelentési blogban.

Szállítmány: Az OG 2007 óta; Szerezd meg a tengeri lábadat, amint az időzítő eléri a nullát, nehogy a fedélzetre dobjanak. Kiállít: Ezen kívül egy másik Gunfight helyszín a négy fő helyszín között az induláskor.
A Gunfight OSP rendszeres lejátszási lista-frissítésekben lesz elérhető (szezonon belül) A szokásos Gunfight mód mellett a Gunfight OSP mód változata (szezonon belül) elérhető lesz a szezon során a rendszeres lejátszási lista frissítések részeként. Az OSP az On-Site Procurement rövidítése, amely meghatározza a hagyományos mód ezen változatát. A játékosoknak fegyvereket és felszereléseket kell megragadniuk a térképen szétszórva, ahelyett, hogy minden körben véletlenszerű loadoutot kapnának. Ez még fontosabbá teszi a gyors mozgást és koordinációt a sikerhez, amikor ezt a módváltozatot játssza. Három új alappálya, két csatatérkép (indítás és szezon közben) Az új helyszínek, az ismerős csatatérképek és a Modern Warfare II első éjszakai beszivárgása a játék többjátékos pályakészletének erős keverékét eredményezi:

Pelayo világítótornya (alaptérkép, indítás) Miközben az eső döngeti ennek a kicsi, sziklás szigetnek a szikláit, egy világítótorony útmutatást nyújt az elhaladó hajóknak éjszaka. Ennek ellenére a közeli hajóroncsok arról a hatalmas veszélyről számolnak be, amely a sziklás tengereken való hajózással jár.

Black Gold (alaptérkép, indítás) Az Al Mazrah Rohan Oil szakaszán alapuló Core Map lesz a Modern Warfare II éjszakai műveleteinek első iterációja. Az üzemeltetőknek éjjellátó szemüvegüket kell használniuk, hőoptikát kell felszerelniük, vagy a rendelkezésre álló fényforrásokat előnyükre kell fordítaniuk, hogy biztosítsák a győzelmet ezen a kritikus stratégiai helyen.

Rohan Oil (csatatérkép, indítás) A Core Map kiterjesztéseként a Rohan Oil kiszélesíti a harci arénát ezen a Warzone 2.0 érdekes ponton, és nappalra vált, lehetővé téve, hogy rengeteg légi és szárazföldi jármű haladjon el a finomítói silók mellett a célok felé.

Sattiq barlangkomplexum (csatatérkép, indítás) A Rohan olajtól délre fekvő Sattiq barlangkomplexum bonyolult barlanghálózatán keresztül érdekes keveréke a vertikalitásnak, a kis építési csatározásoknak és a belső harcoknak. Jegyezze fel a lelőtt síkot és az azt körülvevő területet; Ez ismerős lehet a franchise veteránjai számára. . .

Alborán keltető (alaptérkép, szezonban) Ezenkívül maradjon velünk egy másik vadonatúj alaptérképpel kapcsolatos információkért, amelyek a szezon közepén jelennek meg. Módok: Cranked, Face Off és GW fertőzött érkezik az MWII-hez A rajongók által kedvelt lejátszási listák és a 03. évad új pályáit tartalmazó rotációk mellett számíthatsz néhány visszatérő módra a heti lejátszási listák rotációs frissítéseiben:

Forgattyús (indítás) Először a Call of Duty: Ghostsban, legutóbb pedig a Modern Warfare® (2019) és a Call of Duty®®: Black Ops Cold War részeként láthattuk, a Cranked a Team Deathmatch-et veszi fel, és felerősíti az intenzitást azáltal, hogy visszaszámol minden operátorral, aki kiesést szerez. Ha nem tudnak újabb kiesést szerezni, mielőtt az időzítő eléri a nullát, korai robbanásszerű halállal találkoznak. Mivel érezni fogja az eliminációs sorozatok nyomását, az operátor valószínűleg megszerzi a gyors kezek és a dupla idő jutalmak hatásait, miközben forgat. Továbbá a Cranked kiesések többet számítanak - egy normál játékban 150 pontig minden életben az első kiesés 1 pontot ad, és a megszerzett kiesések, míg a Cranked 2 pontot ad. Face Off (szezonon belüli) Visszatér a Face Off is, egy klasszikus kiscsapatos mód, amely eredetileg a Call of Duty®: Modern Warfare® 3-ból származik, és újabban a Modern Warfare-ben® (2019) 3v3 módban tér vissza, amely valamikor a szezonközi frissítés során érkezik.

GW fertőzött (szezonban) Minden, amit szerettél az Infectedben, most egy nagyobb csatatérképen. Harcolj túlélőtársaiddal - ha nem téged választanak meg első fertőzöttnek -, hogy a lehető legtovább kitarts ebben a teljes káoszban. Ebben a módban könnyebb lehet megszerezni egy legendás Killstreak-et, bár a túlélőknek rengeteg ügyességre és potenciálisan egy kis szerencsére lehet szükségük a végső robbanásveszélyes befejezéshez. . .

Új többszereplős rangsorolt játékjutalmak A rangsorolt játékdarálók és a Call of Duty League™ reménységei vadonatúj jutalmakat kapnak a 03. szezon kezdetén. Íme az új 03. szezon rangsorolt játék mérkőzések nyereményjutalmainak lebontása: Nyerj 5 rangsorolt mérkőzést: 03. szezon versenyző matrica Nyerj 10 rangsorolt mérkőzést: Pro kiadású TAQ-56 fegyverterv Nyerj 25 rangsorolt mérkőzést: "Top Dog" Weapon Charm Nyerj 50 rangsorolt mérkőzést: "Tippelhető" fegyver vinyl Nyerj 75 rangsorolt mérkőzést: Rangsorolt Play 03. szezon betöltési képernyő Nyerj 100 rangsorolt mérkőzést: 03. szezon rangsorolt Játssz veterán Camo-val A játékosoknak lehetőségük van arra is, hogy magasabb ügyességi divíziós operátorkinézeteket és kozmetikumokat szerezzenek az Arany divízión belüli vagy annál magasabb helyezésért, és a szezon végén különleges jutalmakat kapnak a világ 250 legjobb és 1. számú játékosa. Ez azt jelenti, hogy ha nem kaptál esélyt a Crimson Ranked Play Operator Skin készlet megszerzésére, most itt a lehetőség, hogy megszerezd ezeket a kapucnis pulóvereket! És ne feledd: a rangsorolt játék jutalmait a legjobb helyezésed alapján szerezheted meg, ezért ne aggódj, ha a Crimsonba kerülsz, hogy aztán visszakerülj az őt megillető helyre az Arany fokozatban. . . Arra is számíts, hogy a 02. szezon rangsorolt játékának összes jutalma elérhető lesz a 03. szezon kezdetén. A rangsorolt játékkal kapcsolatos további információkért nézd meg részletes útmutatónkat itt.

A rablás szezonon belül érkezik A Warzone 2.0 hozzáadja azt a módot, amely az eredeti Call of Duty®: Warzone-nal™ indult alig több mint három évvel ezelőtt: Plunder, amely a 03. évadban indul. Azok számára, akik még nem tapasztalták meg ezt a szórakoztató és frenetikus módot, a Plunder egy újraéledésre képes, osztag a csapat ellen mód, ahol a legtöbb készpénzzel rendelkező csapat nyer. Készpénzt a játékosok kiiktatásával és értékeik felvételével, ellátmánydobozok és laza készpénz keresésével, illetve szerződések és játékon belüli események teljesítésével lehet szerezni. Az operátorok az első dobástól kezdve használhatják a Loadoutjaikat, és kiesésük esetén a jelenlegi készpénzük csökkentett részével átcsoportosítják őket. Miközben felkészülsz a rangsorolt játékra, és folyamatosan bizonyítod Battle Royale rátermettségedet, a rablásra való összpontosítás kiváló módja annak, hogy gyakorolj a felszereléseddel, mielőtt belevágnál a versengő meccsekbe. Mivel a legtöbb alapvető játékmechanika, beleértve az életerőt és a páncélzatot, hasonló a Plunder és más Warzone 2.0 módok között, ez a mód nagyszerű lehetőség arra, hogy élesben tesztelj néhány loadoutot, vagy új fegyvereket lépj szintre, például azokat, amelyek ebben a szezonban érkeznek.

Új Gulag Al Mazrahban Szerezd meg az utolsó párbajaidat az első Warzone 2.0 Gulagban most, mert a 03. szezonban a kiesett operátorok belépnek egy új Gulagba Al Mazrah-ban (ha a meccs ideje miatt nincs lezárva). Ez az úgynevezett Blacksite, amely elkülönül a Black Site-tól, egy szuper erődítménytől, amely a Battle Royale-ban jelenik meg. A háborús övezetbe visszatérni kívánó operátorok gyakorlótere, ez a nagyjából téglalap alakú, aszimmetrikus térkép számos belső térrel és hosszú külső útvonalakkal rendelkezik. Ennek a Blacksite Gulagnak a jelenlegi helye [[REDACTED]]. Azok, akik rendelkeznek a Modern Warfare II-vel, gyakorlatot szerezhetnek a Blacksite-on, és megtanulhatják annak útvonalait a Gunfight játékkal vagy egy privát meccsbe való beugrással.

(forrás: callofduty.com)