Cégünkről

Cégnév: Compact 2000 Számítástechnikai és Szolgáltató Bt

Alapítva: 1997

Székhely: Balmazújváros 4060, Árpád utca 3.,

Adószám: 20158538-2-09

EU adószám: HU 20158538

Cégjegyzékszám: CG-09-06-007869

Bankszámlaszám (OTP): 11738091-20044215-00000000

Elérhetőségek: +36 (20) 946-4822 – +36 (52) 275-198

Ügyfeleink visszajelzései

Ha meg volt elégedve cégünkkel vagy a nálunk vásárolt termékekkel és szeretné ezt másokkal is megosztani, akkor az “ügyfeleink visszajelzései” menüpont alatt ezt megteheti.

Köszönjük észrevételét!

Compact
Teljesen hibátlan a kiszolgálás! Csak itt rakatok össze komplett gépet, mert nagyon kedvező áron jutok hozzá az alkatrészekhez! A szakember tudása mindig naprakész szokott lenni, mert nem volt helye megválaszolatlan kérdésnek eddig! Az alkatrész és laptop listán mindig a legjobb ár/érték arányú dolgokat találom! A bolt kialakítása nagyon igényes és mindig van olyan dolog a polcokon, ami felkelti a figyelmemet!
Soróczki László lacisoro@hotmail.com

Évek óta ide hordom a gépeket javításra, már komplett Pc-t is vásároltam.

Mindig rövid határidővel, korrekt árakkal és profi munkával szolgálnak. Rendkívül széles a választék, szinte bármit megtalálok.

gyorfidana gyorfidana@gmail.com
Már több mint 10 éve itt vásárolok számítástechnikai dolgokat és eddig teljesen elégedett vagyok. Segítőkész, korrekt kiszolgálás, a garanciát tisztességesen betartják és az árak is korrektek.
Ha megkérdeznék, hogy kinek a legjobb a marketingje a városban, akkor ezt a boltot hoznám fel példának (egyébként a tanárom is téged hozott fel példának nemrég marketingórán :)).
Csak így tovább! 🙂
tomasss94 tomasss94@hotmail.com
Már nagyon régóta vásárlom itt, nagyon rugalmas a kiszolgálás eddig még soha sem csalódtam semmiben, minden hamar megérkezett amit rendeltem. Ha valami nem volt jó a garanciáztatás is hihetetlen gyors itt 1-2nap máshol 15nap vagy több.
Imre Nagy stoker933@gmail.com

Teljesen korrekt, mind árban, mind kiszolgálásban. Már évek óta itt vásárolok, illetve ide hordom a gépemet szervizre.

Soha nem csalódtam még, sőt, általában túlteljesítette az igényeimet az áru is, illetve a kiszolgálás is.

Bala bala970418@gmail.com
Eddigi vásárlásaim során mindig 100%-ig meg voltam elégedve a kiszolgálással és az árakkal is egyaránt! Komplett gép összerakása is, nagyon gyors volt! Szuper! Imádom ezt a boltot! A legjobb hely amit ismerek! ?
Csobán Sándor csobansanci@gmail.com
Gyors, pontos kiszolgálás. Érezhető minden esetben, hogy első a vevő továbbá az ár/érték arány kiváló! Máshol nem vásárolnék számítógépet vagy ahhoz bármilyen új alkatrészt.
Bodnár A. szergejbig@gmail.com

MIT GONDOLSZ RÓLUNK?

Mondd el a véleményed!

Szeretnénk visszajelzést kapni, hogy ügyfeleink mennyire vannak megelégedve szolgáltatásainkkal, az általunk forgalmazott termékekkel és úgy általában velünk. ?

Amennyiben van erről véleményed és szeretnéd, ha az a honlapon megjelenne, akkor szánj rá néhány percet és töltsd ki a lenti űrlapot. Itt megírhatsz mindent, ami eszedbe jut a cégünkkel kapcsolatban, mindent ami tetszett és természetesen azt is ami nem.      Megpróbálod?

[contact-form-7 id=”1511304″]